året som var

Gjorde du något 2015 som du aldrig gjort förut? 

Ja! Jag gjorde sjukt mkt som jag aldrig tidigare gjort elr varit med om. Kan börja milt och säga att jag aldrig tidigare käkat vårrullar (godaste ju!!). Sen har jag heller aldrig druckit alkohol på ett kloster innan eller medverkat i en så stor produktion som detta året. Eller: jag har aldrig kört standup, blivit intervjuad i tidningar, medverkat i radio, blivit myndig eller tatuerat mig. Men nu har jag gjort allt det där också. Fint! 

Vilka städer besökte du?

Alldeles i början av året åkte jag till Göteborg tillsammans med Clara, sen drog jag och la familia till Örnsköldsvik en sväng för att hälsa på min bror och hans sambo. Har varit i diverse olika städer i Sverige på väg ner genom landet och då även i Danmark och Tyskland i påskas när jag for till Taizé. Har också varit i Strömstad och på koster, i Palma på Mallorca, i Stockholm, Trollhättan, Alingsås, Grums, Åmål - ja men ni fattar! Jag har rest hit och dit lite närsom.
På stranden i Palma en natt.

Vad var din största framgång 2015?

Där måste jag nog svara att jag tog mig till final i Bungy Comedy och fick lite uppmärksamhet av media. 

Bästa köpet?

Räkas ett gymkort i slutet av 2014 ist? Jäklar vad flitigt jag använde det :) Annars får jag nog svara resan till Taizé och allt vad det medföljde. 
Min fina vän Cristian som jag träffade under den resan.

Gjorde någonting dig riktigt lycklig? 

Min träning och relativt hälsosamma livsstil samt resultaten jag fick från det! 
Annars mina vänner och alla de skratt som de bjudit till. Och resor har gjort mig glad och kicken av att riktiga komiker tycker jag är rolig och massa massa små vardagsgrejer bara!  

Någonting som gjorde mig helt tårögd av lycka var här i veckan när jag fick paket från mina tyska vänner med bland annat ett mixtape med våra låtar!!! Det har jag ju skrivit om i ett tidigare inlägg men åhhhh vad vackert det var!

Och ledsen?

Ja det här året har gjort mig mkt ledsen också faktiskt! Även om småsaker kunnat göra mig deppig så har det absolut jobbigaste varit när jag fick reda på att mamma har cancer och just den enorma skräck det medför! Att på riktigt förstå att ens föräldrar inte är odödliga, att se sin mamma vara ledsen och rädd. Det har gjort mig mest ledsen!
Bara kolla vad fin hon är!!! Här tidigt i juni.

Vilka låtar kommer påminna dig om 2015?

Det mesta av Tom Odell tror jag, LOVE av Gina Dirawi men framförallt Trostpreis av Alligatoah.

Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med andra år?

Åh jag vet verkligen inte! Det har varit så blandat! Jag har aldrig mått så bra som detta året men heller aldrig så dåligt... Jag skulle kunna säga att jag aldrig känt så mycket som jag gjort i år.

Vad önskar du att du gjort mer?

Haft koll på mina pengar! Jag har ingen aning om vart allt tagit vägen men borta är det. Önskar att jag bokat in lite fler resor även om jag var iväg en del! Skulle vart så kul att bara dra iväg en helg... Men får färska göra det lite mer 2016 ist! Är dock väldigt glad att jag vågat kasta mig in i saker jag velat göra men som känns lite läskiga! 

Vad önskar du att du gjort mindre?

Ingenting! Glad för allt jag gjort och är det någonting kommer jag inte på det. 

Blev du kär i år? 

Känns ju jättetråkigt men nej... Det har jag faktiskt inte varit! Lite intresserad visserligen men inte riktigt kär! 

Favoritprogram på tv?

Carrie diaries, Please like me, Boys

Bästa filmen?

Jag är verkligen ingen filmmänniska! Såg första Snabba Cash -filmen idag och den var bra. 

Bästa boken du läste i år?

Vi måste sluta ses på det här sättet av Lisa Bjärbo och Johanna Lindbäck.

Bästa matupplevelsen?

Sushi på västkusten var riktigt gott

Något du önskade dig och fick?

Biljetter till Magnus Betnér 

Vad gjorde du på din födelsedag 2015?

Jag tatuerade mig för första gången, hade helgrep, var på födelsedagsfika med massa fina människor för Judit som hade fyllt år några veckor innan, drack vin på Scandics pianokväll och käkade tacos hemma hos Hannas storebror.


Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?

Om min mamma skulle fått vara frisk! Då skulle livet kunna fortsatt så som det alltid gjort och jag skulle må bra lite mer konstant. 

Vad fick dig att må bra?

Träning och vänner. Och mitt jobb! 

Är det något du saknar år 2015 som du vill ha år 2016?

Full frihet! Detta året slutar jag skolan och därefter är jag fri att göra lite vad jag vill - med en fetare ekonomi så att säga. Så det vill jag också ha! 

Vilken kändis var du mest sugen på? 

Är det töntigt om man släppt det här med köndiscrushes?? Vet verkligen inte. Joel Kinnaman är snygg, Matt Corby <3

Vem saknade du? 

Mina allra finaste tyska vänner! 
~ Franni ~ Tobi ~ Nikita ~ Pia ~ Pia ~ Paulina ~ Sarah ~

Nyårslöfte?

På 2015 listan stod: dricka mer vatten (check), hålla igång med träningen (halvt check), börja övningsköra (check), läsa minst trettio böcker (-) och sluta röka (-).

På 2016 listan står: resa mer, leva livet och våga chansa, börja lära mig ett nytt språk, bli bättre på att diska och städa regelbundet och att ta körkort! 


Från det gångs årets resor.

Högsta önskan nu?

Att det ska bli ett bra jävla år!!!!
Allmänt | | Kommentera |
Upp