ok

Så stockholm. Det var mycket som hände som jag inte ens kunde föreställa mig. Låt mig presentera det med en liten lista:
 
- Min bror och hans flickvän åkte många mil, bara för att se mig uppträda.
- Min andra brors sambo åkte ännu fler mil, bara för att se mig uppträda.
- Jag gick spontant på en dejt som blev sjukt lyckad.
- Drack öl med människor jag tycker om. 
- Träffade en släkting jag inte sett på säkert tio år.
- Mådde bara riktigt bra.
 
 
Att min ena bror + flickvän + andra brors sambo kom till Stockholm var en total överraskning och något jag inte hade en aning om! Det var så himla roligt och gjorde mig så fruktansvärt glad!! 
 
Och dejten, haha, det var så galet spontant, men jag antar att jag får tacka tinder. Han ringde mig och jag hade verkligen  _i n g a_  planer på att träffa honom men så ringde han och hade den finaste rösten jag hört så helt plötsligt hörde jag bara mig själv svara okej. Men det var kul! Förmodligen kommer vi ses igen inom den närmsta tiden, haha. 
 
Jag åkte ju faktiskt till sthlm av en anledning, nämligen för att köra standup. Många släktingar var där och allt var bara så himla fint. Det gick bra också, tror jag! Efteråt tog jag en öl tillsammans med Merle och Hanna. 
Nu vill jag mest till utlandet. Jag är så exalterad på allt vad som väntar mig i vår samtidigt som jag får hjärtklappning av allt jag måste göra som jag oroar mig över. Men Frankrike, Berlin och Ibiza känns så himla underbart och jag kan omöjligen förstå att jag inom bara några månader har slutat skolan. Kanske för all framtid! Då gäller det dock att jag gör alla de läxor och inlämningar som ligger på hög just nu,
 
Ska därför iväg och träffa Hanna och Linn om någon timme. Vi ska plugga samt fira alla <3 dag. Livet! 
Allmänt | | Kommentera |
Upp