15.06.15

Gjorde kokosgröt imorse som jag sedan dekorerade med mer kokos, tranbär och en banan. Resultatet blev faktiskt riktigt gott! Åt även lite melon och drack väldigt mycket vatten och en kopp kaffe.
satte på mig lite slappa kläder och strosade runt i huset. Kom att tänka på hur vacker jag ändå tycker att jag är! Jag är så jäkla stolt över mig själv - oavsett om jag väger mer än man borde och har celluiter lite varstans. Jag är liksom sjukt grym ändå! Dock ska jag denna sommaren fokusera mycket på att vara hälsosam, mest för att min fantastiska kropp ska få må så bra som den faktiskt förtjänar! 
Efter att ha gått runt och haft en riktigt bra förmiddag så började jag jobba klockan fyra. Eller ja, rättare sagt så hade jag min introduktion och den får man ju inte lön för så jobb kanske inte är rätt ord. Några timmar senare gick jag hemåt igen och njöt av den fina sommaren. 

<><><>

Jag vet faktiskt inte om jag jobbar eller inte imorgon för jag stod inte med på något schema och har inte heller fått några tider men de har samtidigt sagt att jag skulle gå bredvid så jag får ringa min chef imorgon och höra efter att jag varit ute och sprungit där på morgonkvisten. 

Tänker skriva lite dagbok och ta mig en kopp te. Sommarlov, ljuva sommarlov!
Allmänt | | Kommentera |
Upp