jag är den med finast vänner

Rubriken är så sann att det värker i mig! Igår när jag kom tillbaka till lägenheten efter en rätt pissig dag (för att jag tillbringat ca tre till fyra timmar på sjukhuset med mamma då hon gått igenom andra cellgiftsbehandlingen) så har jag fått en lapp från posten. Det står att jag har ett paket att hämta ut som är för stort för att lägga direkt i brevlådan. Jag åker upp till uthämtningsstället och mycket riktigt, där väntar en relativt tung pappkartong! Jag åker hem och öppnar den och där i har mina tyska vänner jag lärde känna på ett kloster i Frankrike tidigare iår lagt i alla möjliga sorters godis, lite öl, ett gosedjur, brev och bäst av allt; ETT FKN MIXTAPE MED 'VÅRA' LÅTAR!!!! 
Det kan vara bland det finaste någon, i det här fallet några, någonsin gjort för mig! Började gråta av den feta käftsmällen av kärlek alltså. WOW, de är så jäkla bra! 

Och idag bokade jag och Clara en resa till just taize, där jag träffade dem. Vi sticker tjugofemte mars och jag vet att även en av de underbaringar jag kände ovan ska dit till hundra procent! Resterande del är lite osäkra men har bestämt mig för att verkligen åka dit i sommar och hälsa på dem! De är bara bäst och jag är lycklig över livet <3
Allmänt | | Kommentera |
Upp